ТЕМА

Успешни практики за онлайн търговците през 2020

.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Любомир Атанасов е управител на IMG - Internet Media Group и основател на дигитална агенция SEOMAX. Основен учредител е на Фондация „Digital4”, както и огранизатор на дигиталната карта от събития под името Digital4Bulgaria.

Участва в създаването на още 4 собствени бранда, работещи в различни сфери на дейност. През 2019-та година става съсобственик и на дигитална агенция Tendrik Europe. Екипът, който менажира е над 40 човека и има опит в интернет маркетинга и реклама, както и мениджмънт на компании над 10 години.

През годините той и екипът му са помогнали на над 300 брада да се развият в Интернет пространството.
Любомир е организатор на конференциите Bulgarian Digital Week, HR Summit & Career Fair, Digital4Varna, както и на годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv. Създател е и на IMG ИТ Академия, Пловдив.

Любомир участва и в много медийни издания като за 2019-та година е на корицата на списание Enterprice. Екипът му е двигател в развитието на digital индустрията и бизнеса в България и вярват в сътрудничеството от колеги в бранша за една по-добра еко система.

TOP